Mit navn er Charlotte Egemar Kaaber.

Jeg er Forfatter, Spirituel Mentor, Life & Business Coach & Yogalærer.

Jeg har i mange år været været dybt optaget af personlig og spirituel vækst. Jeg kalder mig Holistisk Mentor. Som Holistisk Mentor kobler jeg min viden om Spiritualitet, Coaching, Ledelse og Yoga med konkrete værktøjer, der kan belyse en Livsudfordring på en ny måde.

Jeg er gift med Jégwan, mor og fusionsmor til 4 børn.

Jeg er forfatter til bøgerne Fusionsfamilien – Vejen til succeser i din sammenbragte familie The Fusion Family – How to succeed with your blended family samt The Fusion Family’s FIRST AID KIT.

Jeg er en Livsnyder til fingerspidserne. Et både/og menneske. Og elsker at opleve verden og andre kulturer. Jeg drømmer inderst inde om en Verden, hvor vi tager “The Best Of” fra alle kulturer og former en kærlig, smuk og blid verden, hvor kærligheden til os selv og vores medmennesker er det vigtigste.

Mit liv er en lang uddannelse, hvor jeg hver eneste dag lærer nyt om mig selv og måden vores Univers fungerer på. Senest har jeg uddannet mig Spirituel Mentor hos Christine Eilvig.

diplom

Sammen med min mand, tog jeg til Indien og uddannede mig til yogalærer hos Himalaya Yoga Valley. Derudover er jeg Certificeret Life & Businees Coach fra Sofia Manning. Og på et smukt kloster på Mallorca har jeg taget et Mindfullness kursus.

Jeg har mit hyggelige kontor centralt i Slagelse.

Derudover har jeg arbejdet i mere end 20 år med kvalitetsstyring og auditering på Danmarks største anlægsprojekter, og er nu tilknyttet som kvalitetskoordinator på Cityringen, hvor jeg er nogle dage om ugen.

Jeg vil glæde mig til at høre fra dig.

%d bloggers like this: